Header Cevora

Wie zijn wij?

Cevora is het sectoraal vormingscentrum van het Aanvullend Paritair Comité voor Bedienden (APCB of PC 200). Behoort uw bedrijf tot het PC 200? Dan volgen u en uw werknemers gratis opleidingen bij Cevora.

Gratis? Hoezo?

Zoals bepaald in de cao, betaalt uw onderneming automatisch een kleine werkgeversbijdrage. Bent u tewerkgesteld in of leidt u een onderneming in het PC 200? Haal dan maximaal rendement uit deze investering!

Onze missie: u opleiden voor de behoeften van de toekomst

In een bedrijf in beweging (technologische evolutie, automatisering, robotisering, concurrentie) is het cruciaal om uw meerwaarde op de arbeidsmarkt te blijven behouden. Hoe gaat u om met nieuwe beroepen en nieuwe competenties? Bent u klaar voor de toekomst?

Onze slogan geeft u het antwoord: Leer bij. Ga vooruit. Via onze talrijke opleidingen begeleiden wij u, geven wij u raad en leiden wij u op met succes.

Leer anders: altijd een methode naar uw wens

Biedt Cevora enkel klassikale opleidingen? Nee hoor. Kies uit een brede waaier aan methoden:

Ontdek ze allemaal op www.cevora.be

Zoekt u werk? Denk aan Jobber by Cevora

Cevora biedt opleidingen aan werkzoekenden onder het merk Jobber by Cevora. Volg een opleiding om uw vaardigheden uit te breiden en aan te scherpen. Zo vergroot u uw kans op werk!

Jobber-opleidingen in een notendop:

Een job op maat

Jobber is de snelste en meest doeltreffende manier om een geschikte job te vinden. Ongeveer 70% van de werkzoekenden vindt een job na het volgen van een Jobber-opleiding!

Ga voor een Jobber-opleiding!

Hoe u zich inschrijft? Ga naar www.jobber.be. Kies een thema, een provincie en een periode. Bekijk het programma en schrijf u in voor een vrijblijvende infosessie.

Een teken van kwaliteit

De opleidingen van Cevora en Jobber zijn ISO-gecertificeerd - een teken van kwaliteit. U hebt steeds iemand aan uw zijde voor uw professionele ontwikkeling. Ons team van experts werkt nauw samen met beroepsfederaties, bedrijven uit uw sector en arbeidsbemiddelingsdiensten. Zo creëren we opleidingen die precies inspelen op uw behoeften.

In een notendop

Wij helpen u uw vaardigheden en kennis aan te scherpen. Efficiënt en gericht op tijdswinst. Leer bij en ga vooruit, zodat u klaar bent voor de toekomst.

Een kennismaking in een kort filmpje