Zo vind je je droomjob in eigen regio

De files in ons land worden almaar langer. Hoog tijd dus voor een job dichterbij huis. En waar kan je die beter vinden dan op een van de jobbeurzen van Streekpersoneel? Dit voorjaar zijn er jobbeurzen in Antwerpen, Brussel, Leuven en Brugge.

Een goede work-life balans wint bij vele werknemers nog steeds aan belang. Nutteloze tijd in de files doorbrengen, stuit meer en meer op weerstand. Een job in eigen streek kan de oplossing bieden. Nutteloze tijd wordt zo kwali-tijd, zowel voor jezelf als voor je gezin.

Open tot 19 uur

Tijdens de jobbeurzen van Streekpersoneel kunnen sollicitanten en werkgevers elkaar in een aangenaam decor ontmoeten. Je hebt er rechtstreeks contact met potentiële werkgevers, er is plaats voor een babbel in een ongedwongen sfeer en je krijgt snel zicht op heel wat bedrijven. Door op de website te kijken welke bedrijven aanwezig zijn, kan je als werkzoekende een gericht parcours uitstippelen. Wie van job wil veranderen, kan er zelfs na zijn of haar werkdag naartoe. De jobbeurzen blijven immers open tot 19u.

Breed publiek

De jobbeurzen van Streekpersoneel spreken bovendien een breed publiek aan: zowel hoge als lage profielen zijn welkom, zowel starters als meer ervaren profielen. Bereid je goed voor op een bezoek aan de jobbeurs. Je CV is je ultieme wapen op zoek naar je droomjob. Zorg dus dat je CV (zowel offline als online) up-to-date is en druk het vervolgens af in voldoende exemplaren. Doe er gerust een foto bij.

Win een fiets

Onder de aanwezigen wordt om 17u bovendien een fiets verloot. Wie weet ga je dus niet alleen met een (nieuwe) job, maar ook met een fiets naar huis!

Data

Op dinsdag 21 maart tussen 14 en 19u in Kinepolis Antwerpen, Groenendaallaan 394.

Op donderdag 23 maart tussen 14 en 19u in Kinepolis Leuven, Bondgenotenlaan 145.

Op dinsdag 28 maart tussen 14 en 19u in het Koning Boudewijnstadion, Marathonlaan 145, Brussel.

Op donderdag 30 maart tussen 14 en 19u in Kinepolis Brugge, Koning Albert I-laan.

Patrick Staudt

Registreer je op www.streekpersoneel.be/jobbeurzen