Word jij een Jobinsonner?

Gepost op 11/10/2017

Er heerst schaarste op de arbeidsmarkt en bedrijven hebben dringend nood aan expertise en skills. De vraag verandert razendsnel. Met het initiatief Jobinson speelt Start People in op de steeds wijzigende noden van werkgevers.

Jobinson selecteert een groep gedreven professionals die een expert in hun vak zijn. De Jobinsonners genieten van een vast contract aan aantrekkelijke voorwaarden, en doen heel wat werkervaring op, een valkuil bij startende werkzoekenden. Start People stuurt hen uit op vraag van de deelnemende bedrijven. Bedrijven kunnen flexibel beroep doen op ervaren medewerkers voor bepaalde projecten, periodes of taken.

Werkzekerheid

Werknemers van hun kant kunnen rekenen op werkzekerheid met een vast contract. Gedurende het traject kunnen ze groeien en zich ontwikkelen. Jobinson biedt een aantrekkelijk loonpakket met extra voordelen. Het is een avontuur: werknemers doen ervaring op in diverse bedrijfsstructuren en omzeilen zo de valkuil dat ze als starters ‘te weinig ervaring hebben’. Start People biedt hen opleidingen aan en een vaste carrièrecoach.

Werkgevers

Werkgevers kunnen op die manier snel uit de nood worden geholpen. Ze kunnen steeds putten uit een stevige pool vol expertise. De werknemers zijn flexibel inzetbaar en bedrijven kunnen met zekerheid rekenen op de nodige experts. Start People biedt continuïteit: werknemers blijven gemiddeld een aantal maanden.

Eveline Janssens

Start People geeft meer uitleg over het project op donderdag 12 oktober 2017 op JobVillage in Mechelen en op donderdag 19 oktober 2017 op JobVillage in Roeselare. Info: www.jobvillage.be