Werkzoekend? 5 goeie redenen om onze jobbeurs te bezoeken

Daar zijn de jobbeurzen van Streekpersoneel! Begin mei zetten we onze beursstanden op in Leuven, Antwerpen en Brugge. Twijfel je nog over je bezoek, laat dit dan 5 argumenten zijn om je over de streep te trekken.

  1. Je ontmoet in een dag verschillende werkgevers. Ongetwijfeld kom je bedrijven en functies tegen waar je nog nooit van hoorde, dé uitgelezen kans dus om je horizon te verruimen.
  2. Je kan de rekruteerders meteen aanspreken. Het contact is bovendien een stuk informeler dan tijdens een echt sollicitatiegesprek. Aan jou om een goeie eerste indruk te maken.
  3. Ook op een jobbeurs kun je netwerken. Heeft een bedrijf niet meteen een job voor jou, dan nog kan je een interessant gesprek hebben, bijvoorbeeld over de mogelijkheden in de sector. Wie weet waar dat op termijn toe kan leiden. Vergeet in elk geval je visitekaartjes niet!
  4. Vaak kan je op een jobbeurs praten met werknemers on the job, dus niet alleen met de rekruteerders. Op die manier kan je proeven van de mentaliteit in het bedrijf en ontdek je meteen of je past in het plaatje. Die kans krijg je niet elke dag, dus vragen stellen maar!
  5. Op de jobbeurs van Streekpersoneel kan je niet alleen praten met werkgevers, je kan ook je sollicitatiebrief en cv laten screenen. Handig, want zo gaan die foutjes er als vanzelf uit.

Schrijf je nu in!