Vind een geschikte job op onze JobVillage

Gepost op 10/09/2018

Op één namiddag tijd tientallen bedrijven ontmoeten, je cv laten analyseren, loopbaanadvies krijgen en een foto laten nemen voor je cv of LinkedIn-profiel? Ja, dat kan tijdens een van onze JobVillages in Geel, Gent, Mechelen, Roeselare of Waregem.

Berichten over lange ochtend- en avondfiles blijven dagelijkse kost. Overweeg dan misschien een job dichterbij huis! En waar kan je die beter vinden dan op een van de JobVillages by Streekpersoneel.

Tussen 25 september en 9 oktober staan er vijf op de kalender. Telkens tussen 14 en 18u kan je er terecht bij verschillende standen van uiteenlopende bedrijven die op zoek zijn naar gemotiveerde arbeidskrachten.

Voorbereiding

Een goede voorbereiding op een bezoek aan een JobVillage is al het halve werk. Doorloop eens de website van het bedrijf dat jouw interesse wegdraagt en ga ook op sociale media op zoek naar informatie en werknemersgetuigenissen over dat bedrijf.

Zorg er ook voor dat je een aantal exemplaren van je cv op zoek hebt. Ben je nog niet helemaal zeker van je stuk, laat dan je cv even analyseren. Op de JobVillages staan specialisten klaar om je cv door te nemen en waar nodig beter te maken. Ook voor loopbaanadvies kan je op de JobVillages terecht, evenals voor een professionele foto voor op je cv of LinkedIn-profiel.

De JobVillages by Streekpersoneel vinden plaats op dinsdag 25 september in Geel (De Waai), op donderdag 27 september in Gent (Kinepolis, Ter Platen 12), op dinsdag 2 oktober in Mechelen (Technopolis, Technologielaan), op donderdag 4 oktober in Roeselare (Schiervelde, Diksmuidesteenweg 369) en op dinsdag 9 oktober in Waregem (Waregem Expo, Zuiderlaan 20). Schrijf je snel in op www.jobvillage.be