Het Poetsbureau: iedereen is een ster!

Op de JobVillage in Antwerpen (dinsdag 20 maart) en in Leuven (woensdag 28 maart) legt Het Poetsbureau uit wat het betekent om een Ster te zijn. Sigrid Spaas licht alvast een tipje van de sluier op.

Met 67 kantoren en meer dan 6.250 werknemers is Het Poetsbureau een van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen. Het Poetsbureau is niet alleen op zoek naar huishoudhulpen, maar ook naar consulenten. Voor elke werknemer geldt echter: je bent een ster! “Iedereen bij ons is een ster. Iedereen krijgt de kans zich te ontplooien. Loopbaanbegeleiding, zowel op het vlak van soft als van hard skills, zorgt ervoor dat we kunnen inspelen op de carrièrewensen van onze medewerkers”, vertelt Sigrid Spaas.

Het Poetsbureau voert maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel. “De aandacht voor de mens staat centraal. Verder besteden we aandacht aan milieuvriendelijke poetsproducten, ergonomisch poetsen en dergelijke.”

Info: www.poetsbureau.be

Op de JobVillage in Antwerpen kan je de hele uiteenzetting volgen op dinsdag 20 maart om 14u30. Om 15u30 verzorgt Synergie er een interactieve workshop over succesvol solliciteren. Tijdens de JobVillage in Leuven op woensdag 28 maart staat de uiteenzetting van Het Poetsbureau om 16u geprogrammeerd. Info: www.jobvillage.be